Follow Me

Close

Waarom met ons samenwerken?

Wij vormen het perfecte team om jouw boodschap over te brengen.

Daisy heeft jaren ervaring als (reis)journalist, fotograaf en filmmaker en is een autoriteit op het gebied van duurzaam reizen. In 2015 richtte zij het eerste Nederlandse blog over duurzaam reizen op. Door gebruik te maken van haar talent als schrijver, fotograaf en filmmaker weet zij als geen ander hoe je de groene boodschap op een positieve en aansprekende manier overbrengt op de doelgroep.

Na zijn studie Communicatiemanagement heeft Patrick jaren als salesmanager en marketeer gewerkt. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring om het bewustzijn, het bereik en de reputatie van je bedrijf te vergroten. Daarnaast heeft hij een ondersteunende taak bij de creatie van de content op All Day Every Daisy en voor externe opdrachtgevers.

Bamboo guitar kayah Myanmar

“Authenticiteit, kwaliteit en professionaliteit zijn de belangrijkste pijlers bij alles wat we doen.”

Daisy

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Vanuit onze unieke positie als fulltime wereldreizigers kunnen wij waardevolle online content creëren voor elke organisatie die zich bezighoudt met duurzaamheid op het gebied van reizen en eten. Wij helpen graag die belangrijke boodschap op een positieve manier uit te dragen. Dat kan op ons eigen platform, maar ook voor jouw eigen website of social media-kanalen.

Video

Wij produceren korte video’s op locatie, voor online gebruik. Daisy is gespecialiseerd in het maken van bestemmingsvideo’s, interviews en reisvlogs. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een videoproductie? Dan verwijzen wij je graag door naar deze pagina.

Copywriting

Ben je op zoek naar persoonlijke reisverhalen, ervaringen of juist vlotte teksten voor je website of brochure? Het kan allemaal. Wij leveren de teksten waar nodig in combinatie met professionele foto’s.

Bangladesh hospitality

Producten en accommodaties testen

Wij vinden het leuk om bijzondere accommodaties, activiteiten en duurzame producten te testen. Wij delen onze ervaringen in tekst en beeld en brengen die graag onder de aandacht van onze lezers.

Persreizen

We staan altijd open voor persreizen naar bestemmingen die onder de aandacht gebracht moeten worden.

Gesponsorde artikelen

Op All Day Every Daisy is ruimte voor gesponsorde artikelen, mits wij achter het verhaal of het product staan en geloven in de boodschap van het merk.

Reisgenoten podcast

Samen met radiomaker Niels de Jager produceert Daisy een podcast over avontuurlijke reizen, met inspirerende bestemmingen, reisverhalen en tips. We kunnen extra aandacht geven aan jouw bestemming, activiteit of hotel. Er is ook ruimte voor reclame en gesponsorde interviews.

Interview Assam Television

Laat van je horen

Zie je kansen voor een samenwerking? Heb je prangende vragen of wil je meer weten over onze werkwijze? Laat van je horen! Dat kan door een mailtjes te sturen naar [email protected] Wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie via Skype.

Succesvolle samenwerkingen

Wij zijn trots dat we tijdens onze reizen mogen samenwerken met bedrijven als Better Places, Mondiaal FNV, Riksja Travel, Expedia, I Like Local, The Local Package en vele anderen.

Inspiratievideo’s voor Better Places

Better Places huurt ons regelmatig in om bestemmingsvideo’s te maken en interviews af te nemen met hun lokale reisexpert op locatie.

Mondiaal FNV en de noodzaak van de vakbond

In samenwerking met Mondiaal FNV bezochten we lokale projecten in Bangladesh, India, Nepal en Myanmar. Het doel was om de werkomstandigheden in kaart te brengen en de noodzaak van vakbonden te laten zien. De video’s werden versterkt met indrukwekkende, geschreven verhalen.

Stop met plastic campagne

In samenwerking met Better Places voeren we campagne tegen het gebruik van plastic flesjes op reis. Zo promoten we het gebruik van filtersystemen en tappunten in artikelen en op social media. Daarnaast hebben we een video met handige tips geproduceerd, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Videoreeks met insider tips voor Expedia

In opdracht van internationale reisorganisatie Expedia heb ik een vier-delige videoserie gemaakt om Amsterdam als stedentripbestemming te promoten. De focus van de video lag op ‘insider tips’, waarbij locals hun favoriete plekken laten zien.

Vlogserie over autoreizen in Thailand

In samenwerking met Better Places hebben we een vlogserie opgenomen in Noord-Thailand. Het doel van het project is om de autorondreizen van Better Places onder de aandacht te brengen.

  • Better Places stuurt ons regelmatig naar ecolodges en duurzame hotels. Wij  schrijven artikelen over onze ervaringen om klanten te inspiren voor hun volgende reis.
  • Op de website van Better Places vullen wij een paar vaste rubrieken: zo schrijven we over vegetarisch eten, plastic reduceren en reizen met het openbaar vervoer over alle bestemmingen die wij bezoeken.
  • Voor reismagazine Travelbook schreef ik een uitgebreid artikel over mijn rondreis door Peru. Het artikel werd versterkt door mijn eigen foto’s.
  • In 2016 en 2017 gaf ik de workshop ‘reisbloggen’ aan de Getaway Academy. Verder produceerde ik meerdere video’s voor Getaway Travel en help ik bij het vormgeven van de videostrategie.
  • Ik schrijf regelmatig content over binnen- en buitenlandse bestemmingen voor de Nederlandse reisgidsen van Expedia.
  • Ik werk samen met uiteenlopende marketingbureau’s en bestemmingen:  Turismo de Portugal, Verkeersbureaus.info, USP Marketing PR, VVV Zuid-Limburg, Coebergh Communicatie & PR en Fairfood International.
  • Als freelance contentadviseur hielp ik Expedia in 2016 bij het ontwikkelen en verbeteren van de online reisgidsen en de videocontent voor de Nederlandse markt.
  • In heel 2015 had ik mijn eigen column over voedselverspilling in de Allerhande van Albert Heijn.
  • Op de grootste groene website van Nederland, hetkanWEL, verschenen in 2014/2015 regelmatig artikelen van mij.
  • In 2014 werd ik ingehuurd door Expedia om als reisreporter een jaar lang door Nederland te reizen en daar een inspirerend blog over te schrijven.