Follow Me

Close

Reisgenoten Podcast

De Reisgenoten podcast is dé podcast over avontuurlijke reizen. Of je nou op zoek bent naar inspiratie voor je volgende reis, tips nodig hebt over een specifieke bestemming of het gewoon heerlijk vindt om weg te dromen bij bijzondere reisverhalen; hier vind je reisverhalen die vermaken en inspireren.

In de Reisgenoten podcast hoor je radiomaker en reisliefhebber Niels de Jager en reisjournalist en filmmaker Daisy Scholte. We zijn heel benieuwd wat jullie van de podcast vinden. Ook horen we graag jullie reisvragen of suggesties voor onderwerpen die we eens moeten behandelen. Mail je ideeën, vragen en suggesties naar [email protected]

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste podcast? Volg ons dan op Facebook en Instagram, voor de laatste updates.

Nieuwste podcast

E02 Made in Taiwan

Taiwan is groen, cool, heel anders en toch best makkelijk als bestemming. Niels is net terug en vertelt er alles over. Van Daisy horen we hoe ze bijna 18.000 euro kwijt was aan haar bruidssuite in Hong Kong. En hoe krijg je een lichtere backpack?


 

E01 Backpacken door Bangladesh

Daisy deelt haar reiservaringen in het verassende Bangladesh, Niels vertelt een genant verhaal over een treinreis in Servië en we praten over pinnen in het buitenland.