Follow Me

Close

Ervaring en opleiding

Tijdens mijn HBO stage bij NOS Headlines in 2010 maakte ik voor het eerst kennis met het presenteren en produceren van korte video’s. In 2012 haalde ik mijn Master in Film Productions aan de London Metropolitan University.

In 2013 ontwikkelde en presenteerde ik veertig korte video’s over het voorkomen van voedselverspilling voor de campagne Hoezo50kilo van het Voedingscentrum. Vanwege het succes werd de campagne verlengd en produceerde ik nog eens twintig stop-motion video’s voor online gebruik.

Fulltime reisblogger

In 2014 werd ik ingehuurd als fulltime reisblogger door reisbureau Expedia om een jaar lang door Nederland te reizen en daar een inspirerend blog over te schrijven met foto’s en video’s. Ik produceerde ruim dertig reisvlogs over Nederlandse bestemmingen en activiteiten.

Reportages en vlogs over reizen

Ik word regelmatig ingehuurd door bedrijven uit de reisbranche om korte reportages en vlogs te maken over reizen en evenementen. Daarnaast adviseer ik bedrijven over de inzet van online video’s en help ik bij de ontwikkeling van een videostrategie.

Bekijk hier wat ik voor jouw bestemming, verblijf of bedrijf kan betekenen.

Succesvolle samenwerkingen

In samenwerking met Mondiaal FNV bezoek ik lokale projecten en produceer ik video’s om de noodzaak van vakbonden te laten zien.

Sumangali Scheme in India

Straatinterview India

De horeca-vakbond in Nepal

Tijdens onze wereldreis maak ik inspiratievideo’s in opdracht van duurzame reisorganisatie Better Places

Dit zijn voorbeelden van videoproducties die ik maakte tijdens diverse persreizen:

Jamaica

Jordanie

India

Peru

Madeira

Voor online reisbureau Expedia ontwikkelde en produceerde ik een serie van vier video’s met het thema ‘Insider tips in Amsterdam’.

Insider tip: Bier met vrienden

Insider tip: Origineel buitenlands eten

Voor reismagazine Travel Book maakte ik een bestemmingsvideo over wintersport in Italië als aanvulling op een uitgebreid artikel in het tijdschrift.

Wintersport in Italië

In samenwerking met Riksja Travel maakte ik een serie vlogs van één van hun reizen door Peru.

Mee op de boerderij in Peru

Machu Picchu in Peru

Als vaste videomaker en editor van Getaway Travel maak ik regelmatig video’s voor het  inspiratieplatform.

Getaway Travel Launch Event

Jouw verre reis is meer waard dan je denkt