Follow Me

Close


 

Lekker koken met restjes: € 14,99

In Nederland wordt ieder jaar ruim 2 miljard kilo eten weggegooid. Dat is gemiddeld 135 kilo per persoon!

Wat doe je op 6 december met al dat overgebleven strooigoed? Hoe maak je van aardappelschillen knapperige chips? En hoe kun je de supermarkt helpen minder te verspillen? In het nieuwste kookboek van kliekjeskoningin Daisy Scholte Lekker koken met restjes bewijst ze dat je van al je restjes heerlijke, nieuwe gerechten kunt maken. Daisy laat zien dat het niet moeilijk is om van overgebleven risotto een smaakvolle burger te maken en dat je van oude oliebollen crackers kunt maken. De verrassende recepten en handige tips maken dit vrolijke kookboek tot een must have voor iedere thuiskok. Nooit meer een reden om eten weg te gooien.

Lekker Koken met Restjes kopen? Dat kan door hier te klikken!
 


3d boek

Koken met restjes is leuk! UITVERKOCHT

Koken met restjes is leuk! Daar is dit vrolijke keukenboek het bewijs van. Van A tot Z lees je over 50 ingrediënten: hoe je ze het beste kunt bewaren, hoe je de houdbaarheid verlengt en wat voor lekkers je ermee kunt maken. Zelfs als je er maar een heel klein beetje van over hebt.

Een boek vol verrassende recepten en tips van expert. En alsof dat nog niet genoeg is staan er heel veel grappige, eenvoudige keukentips in. Om het leven van de thuiskok nog makkelijker te maken. Nu heb je nooit meer een reden om voedsel te verspillen. En je bespaart er nog flink wat geld mee ook!

“De relatief beknopte, maar originele en creatieve receptenverzameling in dit boek toont aan dat je op simpele wijze heel lekker en gevarieerd kunt eten met restjes als hoofdingrediënt.”

Bibliotheken

“Daisy gaat voorbij het geitenwollensokken imago van de no waste community en schrijft een fris boek, met verrassende recepten en een enorme hoeveelheid tips.”

FAB Magazine

“Het is een boek geworden vol verrassende recepten waarmee je heel concreet voedselverspilling tegen kunt gaan en tegelijkertijd veel geld bespaart.”

De Groene Winkel