By 

Ons nieuwe avontuur. Er is een All Day Every Baby op komst! (+ zwangerschapsfoto’s!)


Je leest het goed. Patrick en ik verwachten een kleine All Day Every Baby! We stappen van het ene avontuur (de wereldreis) in het andere (een baby). Dat nieuws vieren we met deze prachtige foto’s gemaakt door Suzanne van Fotografie Suus uit Heerenveen. Lees en kijk snel verder.

Zwanger op wereldreis

Aan het Keniaanse strand wisten we het zeker… de misselijkheid, vermoeidheid en gevoelige reuk verklapten wat de zwangerschapstest bevestigde: ik ben in verwachting! Natuurlijk zou de zwangerschap grote impact hebben op onze reis. We waren nog altijd van plan om zonder te vliegen terug naar Nederland te komen. Maar onderweg zouden we een paar stops moeten maken voor echo’s en onderzoeken. We hadden alles uitgezocht en het ging gewoon lukken. Maar toen kwam corona. De ene dag waren we nog bezig met onze plannen voor Ethiopië. De andere dag zaten we in het vliegtuig van Oeganda terug naar Nederland.

Het had zo moeten zijn

Terugkijkend op de afgelopen drie maanden in Nederland voelt het soms alsof het allemaal zo had moeten gaan. We moesten op zoek naar een woning en vonden via via een pareltje in het centrum van Utrecht. Er moe(s)t veel gebeuren en dus gebruikten we de quarantainetijd om keihard te klussen aan ons nieuwe stulpje. Natuurlijk waren de echo’s, onderzoeken en alle andere zaken die je ineens moet regelen een stuk makkelijker te organiseren in Nederland, dan vanuit het buitenland. Dat verzacht de teleurstelling van het abrupte eind van onze wereldreis.

Met deze foto’s voel ik me weer mooi

Nu de baby bump groot genoeg is dat zelfs vreemden op straat me feliciteren, is het hoog tijd dat ik het grote nieuws met jullie deel. Inmiddels ben ik 23 weken zwanger. Waarom ik zo lang gewacht heb met delen? Ergens knaagt de angst dat er nog zoveel mis kan gaan. Bovendien heb ik zelf veel tijd nodig gehad om te wennen aan het idee. Ik schrik soms nog steeds van mijn spiegelbeeld in de winkelruiten. Dus toen ik het aanbod kreeg om met mijn nieuwe figuur professioneel op de foto te gaan, heb ik enthousiast ‘ja’ geroepen! Met goeie foto’s voel ik me weer mooi en heb ik meteen een leuke manier om het nieuws wereldkundig te maken.
 
zwangerschapsfoto

Fotoshoot met Fotografie Suus

Deze week mochten we een paar dagen op reis naar Zuidoost-Friesland. Heerlijk genieten van de natuur, het mooie weer en lekker eten in en om Heerenveen. Als onderdeel van onze minivakantie kregen we een fotoshoot van Fotografie Suus. Zij legt de momenten vast “waar liefde en emotie de hoofdrol spelen”. Pasgeborenen, bevallingen, zwangerschap en bruiloften. De jonge fotografe is zelf moeder van twee en had spijt dat ze het bijzondere moment van de bevalling niet professioneel had laten vastleggen. Ze gaf twee jaar geleden haar vaste baan op en ging het avontuur als zelfstandig fotograaf aan. “Ik word daar zoveel gelukkiger van,” vertelt ze voor we beginnen.

Ik ben van tevoren een tikkeltje nerveus, moet ik toegeven. Ik maak liever zelf de foto’s. Maar haar vrolijkheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voel bij Suzanne. Elke glimlach die je op de foto’s ziet is echt.

Wil je meer zien van het werk van Suzanne? Op haar website staan nog meer prachtige foto’s en zie je wat ze voor jou kan betekenen.
 
zwangerschapsfoto

zwangerschapsfoto

zwangerschapsfoto

De All Day Every Nieuwsbrief

Wil je verhalen en foto’s, zoals deze zwangerschapsfoto’s, nooit meer missen? We schrijven vaker dit soort persoonlijke blogs. Meld je aan voor onze All Day Every Nieuwsbrief en je mist nooit meer een artikel. Je krijgt 1 keer in de maand een selectie handige, altijd leuke, soms grappige verhalen en tips in je inbox. We spammen je niet, we vermaken je alleen 😉 Meld je nu aan en krijg een selectie van handige digitale recepten uit Lekker koken met restjes cadeau! Klik hier om je aan te melden. Wil je elke week een mailtje krijgen met de nieuwste verhalen? Klik dan hier voor de All Day Every Update.

Interessant artikel? Dan vind je dit ook leuk!

1. Thuiskomen tijdens corona. Hoe is het om weer in Nederland te zijn?
2. Dit zijn de leukste en minder leuke momenten van onze wereldreis in 2019
3. Twee jaar op wereldreis: eindelijk een antwoord op al jullie vragen!
4. Op wereldreis? 10 dingen die je moet weten over het afsluiten van een reisverzekering
5. Top 7 meest duurzame reizen en vakanties

Daisy
Over mij

Ontmoet Daisy, freelance reisjournalist, filmmaker en kookboekenauteur. Sommigen kennen haar als kliekjeskoningin, anderen als reisverslaafde of wereldverbeteraar. Daisy is niet in een hokje te stoppen. Ze reisde een jaar lang als reisreporter voor Expedia door Nederland, hield een TED-talk over voedselverspilling, schreef 2 kookboeken over minder verspillen en won de enige, echte vakprijs voor de reisjournalistiek met een artikel over haar verblijf bij de nomaden in Iran. Met deze website wil Daisy laten zien dat duurzaam leven, reizen en eten niet moeilijk is en juist heel waardevol en verrijkend is.

7 Comments

Ellen Haagen
Reply 27 juni 2020

Van harte gefeliciteerd allebei! Wat een bijzondere reis gaan jullie nu ook weer maken.. straks met zijn drieën en met een kindje ervaar je zoveel nieuwe dingen; alles is nieuw voor een kindje; ik weet nog dat ik met Yuna voor de eerste keer een eend zag! Prachtig dat je je met elkaar kunt verwonderen.. gewoon in NL😉

  Daisy
  Reply 29 juni 2020

  Dankjewel Ellen, voor je lieve woorden. Ik kan niet wachten om onze avonturen met een nieuwe blik te mogen beleven :-)

Yvonne
Reply 27 juni 2020

Super leuk Daisy en Patrick. Gefeliciteerd. Wat fijn dat alles zo precies paste en dat jullie de afgelopen periode hebben kunnen gebruiken om jullie nieuwe thuis mooi te maken. Veel geluk gewenst!

  Daisy
  Reply 29 juni 2020

  Ha Yvonne, dankjewel :-D Gek he, dat alles dan toch weer goedkomt en klopt. We kijken ontzettend uit naar het nieuwe avontuur. Al is het stiekem wel erg spannend. Alles achter je laten voor een wereldreis is één ding, maar een nieuwe leven op de wereld zetten... pfoe! Maar als ik zo af en toe foto's van jullie reizen voorbij zie komen, dan kijk ik daar toch wel heel erg naar uit <3

Tina Bernardi Higgins
Reply 28 juni 2020

Exciting news. Happy Times. Wonderful pictures. Best wishes. Tina and Leila , Darwin

  Daisy
  Reply 29 juni 2020

  Hi Tina en Leila, thank you so much for your message <3 We are very excited about this new adventure. Hopefully, we'll be able to keep travelling and discovering with our new family member :-D Lot's of love to you and your family!

Marcella Molenaar
Reply 29 juni 2020

Jeej, mooi nieuws! Gefeliciteerd voor jullie beide, straks lekker met z'n drieën reizen is vast een tof vooruitzicht!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De velden met een * zijn verplicht.