By 

Een Indiase kookworkshop vanuit je woonkamer? Met WithLocals kan het!


Dat ondernemen in toerisme op dit moment lastig is, is een understatement. Er worden geen reizen verkocht en de grenzen zijn dicht. Die ene onvergetelijke gids die jouw vakantie zo bijzonder maakt, zit al weken zonder werk. Bij WithLocals zien ze dat ook. Normaal gesproken kun je bij hen onder andere stadswandelingen, kookworkshops en streetfoodtours boeken. Lokale ondernemers die persoonlijke ervaringen aanbieden staan daarbij centraal. Juist zij hebben het nu heel zwaar. Omdat we nu even niet naar al die leuke activiteiten toe kunnen, brengt Withlocals ze gewoon naar jou toe. Ga er maar even goed voor zitten, want met deze online experiences ga jij een paar uur op vakantie vanuit je huiskamer!

Wat is WithLocals?

Bij WithLocals weten ze als geen ander dat je reis mooier wordt als je leert, proeft, lacht en ontdekt samen met een local. De mooiste plekken van de stad, de tofste restaurants die juist niet in de Lonely Planet staan en de leukste anekdotes over het leven van ‘jouw local’. Met lokale gidsen creëer je onvergetelijke herinneringen en leer je een plek écht kennen. WithLocals verbindt jou met lokale ondernemers, overal ter wereld.

Via de website van WithLocals kun je honderden gidsen vinden die duizenden experiences aanbieden. Zij nemen je mee door Barcelona, laten je snuisteren in de verborgen steegjes van Hanoi, Parijs en Kuala Lumpur.
 

Online experiences

We willen natuurlijk nog steeds heel graag verhalen horen van Gabi over de legendes van Rome. Of Marokkaans leren koken van Omar en zijn zus. We zijn tenslotte niet uitgereisd. Daar hebben ze bij WithLocals iets op bedacht: online experiences! Omdat veel van de partners van WithLocals hard worden geraakt door de coronacrisis, bieden ze belevingen aan die je vanuit je luie stoel kunt doen. Begin nog even niet aan die nieuwe serie op Netflix, maar ga op zoek naar een lokale gids die jouw ideale tour aanbiedt en boek vandaag nog een unieke, positieve en onvergetelijke ervaring! Voor jou. En voor hen.

Hoe werkt het?

Via een speciale pagina boek je een ervaring of activiteit, die je vervolgens live via een videoverbinding volgt. De persoon die boekt mag de ervaring met negen mensen delen. Dat kan vanuit verschillende huiskamers, dus je kunt jouw ervaring delen met met vrienden en familie! WithLocals rekent voor deze experiences geen fee aan de ondernemers, zodat zij maximaal profiteren van jouw boeking.

Ga pasta koken in Italië, leer échte Belgische wafels maken, creëer prachtige schilderijen in wonderschoon Florence of leer op muzikale wijze over de geschiedenis van de Mayacultuur in Mexico City. Het aanbod is groot en wordt elke dag uitgebreid. Geniet ervan!

 

De All Day Every Nieuwsbrief

Wil je na dit artikel over de online experiences van WithLocals nooit meer een verhaal missen? We schrijven vaker dit soort verhalen en delen onze beste tips. Meld je aan voor onze All Day Every Nieuwsbrief en je mist nooit meer een artikel. Je krijgt 1 keer in de maand een selectie handige, altijd leuke, soms grappige verhalen en tips in je inbox. We spammen je niet, we vermaken je alleen 😉 Meld je nu aan en krijg een selectie van handige digitale recepten uit Lekker koken met restjes cadeau! Klik hier om je aan te melden. Wil je elke week een mailtje krijgen met de nieuwste verhalen? Klik dan hier voor de All Day Every Update.

veganistisch eten in Indonesië

Genoten van dit artikel? Dan vind je dit ook leuk!

1. Doen vanuit huis: met deze verrassende tips verveel je je geen moment
2. Zelf rijst verbouwen in Luang Prabang: van zaadje tot korrel in 14 stappen
3. Meet the locals: 18 handige websites voor onvergetelijke ontmoetingen op reis
4. Homestays: 10 redenen waarom je beslist een keer bij de locals moet slapen
5. Met I-Like Local kom je écht in contact met de lokale bewoners op reis

Patrick
Over mij

Maak kennis met Patrick, een liefhebber van lezen én schrijven. Hij heeft zijn baan in het Nederlandse boekenvak opgezegd om de droom van zíjn Daisy te verwezenlijken: een wereldreis. “Inmiddels is het ook mijn droom geworden”, zei hij gekscherend, toen een Britse toerist vroeg of hij inmiddels al naar huis wilde. Hij gelooft in de boodschap die Daisy uitdraagt en helpt haar om een groot publiek te bereiken. Want alles wat hij leert zouden anderen ook moeten weten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De velden met een * zijn verplicht.