Follow Me

Close

 

Inhoud

Alles op All Day Every Daisy is geschreven door mijzelf (Daisy) of door mijn partner Patrick (dat wordt duidelijk boven het artikel vermeld). De artikelen worden met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Het kan het gebeuren dat informatie verouderd of onjuist is. All Day Every Daisy kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld en aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Ik stel het erg op prijs als je onjuiste of verouderde informatie meldt via [email protected] Zo kan ik het betreffende artikel aanpassen en lezers op de hoogte houden van de meest actuele informatie.
 

Copyright

De teksten, foto’s en video’s op deze website zijn door mij geschreven en gemaakt en eigendom van All Day Every Daisy, tenzij anders vermeld. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd. Voor het aanschaffen van foto’s of het leveren van teksten kun je contact opnemen via [email protected]
 

Affiliates en gesponsorde artikelen

De hosting, het onderhoud en het updaten van deze website kost rond de € 1500,- per jaar. Door gebruik te maken van affiliate links en het plaatsen van gesponsorde verhalen kan ik de kosten voor mijn website dekken en inspirerende verhalen blijven delen.

In sommige artikelen staan affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij een boeking of aankoop doet via die link. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden.

Soms word ik door een reis- of marketingbureau gevraagd om een bestemming, accommodatie of activiteit te ontdekken en daar vervolgens een artikel over te schrijven. Gesponsorde producten of diensten zijn altijd producten of diensten die ik zelf ook zou kiezen en waar ik achter sta. Alle artikelen die ik schrijf zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring en mening. Dat is ook het geval wanneer ik een artikel schrijf dat voortkomt uit een samenwerking. Er verschijnt niks op mijn website waar ik zelf niet achter sta.