Follow Me

Close

All Day Every Daisy’s favorieten!

Onze wereld is mooi! En dat willen we graag zo houden. Daarom kiezen wij ervoor om tijdens onze reizen zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame accommodaties, reisorganisaties en gadgets. Van filterflessen en bamboe tandenborstels tot superleuke tours met lokale bewoners en knusse homestays. Op deze pagina’s vind je onze favorieten merken, producten en bedrijven. Zij helpen ons om onze reizen en ons leven een klein beetje duurzamer maken. Bezoek de onderstaande categorieën en ga goed voorbereid op reis! Dit zijn All Day Every Daisy’s favorieten!

Groene reisgadgets

Dankzij de Lifestraw-Go, Water-to-Go, Grayl Ultralight en Steripen hebben wij duizenden plastic flesjes water niet gebruikt. Maar er is meer dat je kunt doen om jouw reis een beetje groener te maken. Check snel deze duurzame reisgadgets en maak bewust reizen nog gemakkelijker!

Klik hier voor onze favoriete groene gadgets!

Filterflessen vergelijken

Duurzame reizen & lokale helden

Je leert een land pas echt kennen, wanneer je kennismaakt met de lokale bewoners. Zij kennen de beste restaurants, de leukste activiteiten en ze laten je met veel plezier de mooiste plekjes zien. Deze bedrijven brengen jou in contact met de bewoners. Dat is superleuk en daarom zijn dit Daisy’s favorieten!

Klik hier om deze ondernemers te leren kennen.

food tour kathmandu

Ecolodges & groene hotels

Wij slapen het allerliefst op een plek die net iets meer doet dan een comfortabel bed aanbieden. Tijdens onze wereldreis hebben wij veel bijzondere ecolodges en groene hotels mogen ontdekken. Van traditionele huizen in Iran tot een plasticvrij hotel in Cambodja. Hier vind je onze favoriete ecolodges en groene hotels!

Klik hier voor onze favoriete groene hotels.

A Little Eco Lodge Myanmar

Affiliate Partners

Op de pagina’s van Daisy’s Favorieten maken wij gebruik van zogenaamde affiliate links. Dat betekent dat wij een kleine vergoeding krijgen op het moment dat jij een boeking of aankoop doet via die link. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het geld dat wij daarmee verdienen gebruiken we om deze website te onderhouden en jou te blijven voorzien van de beste tips en verhalen over duurzaam reizen, eten en leven. Alle producten en accommodaties die wij aanprijzen hebben wij zelf gebruikt of bezocht. Wil je meer weten? Lees dan onze uitgebreide disclaimer.