Follow Me

Close

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van korte video’s voor online gebruik. Denk daarbij aan vrolijke video’s of vlogs, inspiratie- en bestemmingvideo’s, en sfeerimpressie van hotels en activiteiten.

Bestemmingsvideo’s

Hoe kun je jouw bestemming of activiteit beter aanprijzen dan met een inspirerende video? Met een bestemmingsvideo geef je jouw potentiële klant een voorproefje van wat jouw stad, streek of land te bieden hebt.

In één of twee minuten wordt de kijker verleid om een bestemming zelf te komen ervaren. De video kan een sfeerimpressie zijn van een stad, gebied of land. We kunnen een mooie mix maken van belangrijke thema’s, of juist kiezen om er eentje uit te lichten. Denk aan de vrolijke lach van locals, het lekkere eten of bijzondere activiteiten.

Reisvlog

Een videoblog, oftewel een vlog, is de perfecte manier om een bestemming, activiteit of accommodatie op een persoonlijke manier aan te prijzen. Met een vlog laat je een kijker als het ware meereizen met de vlogger.

Het is een vrolijke video waarin ik vertel en laat zien waar ik ben en wat ik doe. Het is een mooie mix van selfie-achtige beelden en sfeerbeelden. Een reisvlog kan op allerlei manieren worden ingevuld; reistips, informatief, hoogtepunten, rondleiding, interview, etc.

360º video

360º video is een techniek waarbij de camera in alle richtingen filmt. Zo krijgt de kijker een virtuele rondleiding in jouw accommodatie of bestemming.

Met een 360º video waant de kijker zich al op de bestemming of in de accommodatie en is de keuze om te boeken zo gemaakt!

Accommodatiefilm

Met een accommodatiefilm geef je potentiële klanten een uniek kijkje in jouw hotel, vakantiepark, B&B of resort. Zo krijgen ze zien welke faciliteiten je te bieden hebt, hoe de kamers eruitzien en kunnen ze proeven van de omgeving.

Een accommodatievideo kan aangevuld worden met interviews met het personeel of geselecteerde gasten. Zo wordt de video nog persoonlijker.

Werkwijze

Voor elk type video werk ik in stappen. Het begint met een intakegesprek via skype waarin we de wensen en mogelijkheden met elkaar bespreken.

Met die informatie ontwikkel ik een concept en een script dat ik vervolgens terugkoppel en waar nodig aanpas. Als alles akkoord is plannen we de opnamedagen. Afhankelijk van de invulling van het project regel ik de locatie(s), apparatuur en eventueel extra crew. Vervolgens film ik de video op één of meerdere dagen.

Na de opnamedagen is het tijd voor de montage. Dat is het grootste deel van het werk. Ik monteer de beelden, selecteer de beste stukken uit interviews, voeg muziek, titels en extra informatie toe, eventuele voice-overs worden ingesproken en gemonteerd en als het nodig is voeg ik ondertiteling toe.

De eerste versie van de montage wordt gepresenteerd voor feedback en correcties. Eventuele aanpassingen verwerk ik vervolgens in versie twee van de video.

Wanneer de video naar wens is lever ik hem digitaal op.